Citiraj:
Autor Bubba
Moja baba pokojna.
Ne znam za sto koristis "primarni OS" ako ne za produkciju?!
|
Izvini Vjekoslave babukiću, krvio sam the shvatio,mea culpa, pobrkah pojmove

. Da, koristim ga za "produkciju" ali na laptopu cisto da vidim kako se sam OS ponasa i da malo jelte testiram, za bilo sto drugo imam 8.1 na glavnom pcu.
Citiraj:
Autor 1v@n
Povrijedio sam te s "buuhuu"? Osim toga ne vidim ništa u svom rječniku što odudara od normalnog. Rekao si sam da te dira što su U OVOM STADIJU BUGOVITO SRANJE.
Well, hello captain obvious. Naravno da jesu, kad su...u tom stadiju.
|
Da kapetane ociti, jesu u beta stadiju, do rtma je dva mjeseca, a na windowsima nemozes namjestiti scaling na full hd ekranu, nakon svakog reseta test je zbluran i nista ne vidis jer ekran nije citljiv, start malo radi, nemozes si sloziti tileove kako zelis,neke uopce nemozes maknuti, manage desktop icons ne postoji u display settingsima nego ga preko searcha moras traziti, quick access je zbugiran i ako ga slucajno otvoris ne prikazuje ti vise diskove i explorer izbaci not responding dakle nemozes u diskove sto nije mala stvar itd itd. Project edge se rusi malo malo tako da sam iz jedno5-6. pokusaja uspio instalirati neki drugi browser. Podrazumjeva se da ima bugove jos uvijek znam sto je beta verzija ali zbog ovih bugova se maltene nemoze raditi na windowsima...