Citiraj:
Autor buljo
Ak me mozak dobro sluzi: 1 lp, 1 liga, 3 kupa.
U zadnjih cca 7 godina, uf, covjek bi ocekivao vise od kakti najveceg kluba na svijetu...
Ili se kupovi ne broje jer su nevazna natjecanja (bar po rijecima mirkeca), tak da im ostaje 1 lp i 1 liga sa najskupljim igracem na svijetu...
|
nazalost, timski sport je to i odlucuju sitnice. ali dobro, ne zavaravam se ja gdje zivim. ovdje je ivanisevic bio indijanac dok nije osvojio wimbledon, iako je 10 godina zario i palio u samom vrhu tenisa. zbog toga se i modric ozlijedio, jer ga je "i moj brat takodjer" morao forsirati u nebitnoj utakmici, samo da bio ostavio sto bolji dojam.
Citiraj:
Autor Mileni
No zanimljiva je realova igra bila nakon sto su primili gol. Nisu uopce pokusavali zabiti, vec iznuditi jos jedan penal. Ne znam samo jel taj dio smijesan ili pak zalostan 
|
ma da, treba pritisnut onda jos duplo jace, pa igras doma. ovak u sportu gdje sreca najvise odlucuje, popijes neki odbijanac-krumpir i to je to...
Citiraj:
Autor Drug Brko
Ne zamaraj se. Vidiš da je rastrojen 
Prvo nije proveo sinoćnji život pred televizijom ali je svejedno našao vremena da malo glumi Liverpool navijača gdje se priča o prošlosti i tako to 
Al ajd, barem je skupio snage i hrabrosti se javiti pa makar i opravdanjima te uvijek jeftinim floskulama o "userima koji se naslađuju" preko "treniranja 10 puta dnevno" do statistike povijesti "di se ima dvoznamenkasti broj trofeja".
I sad opet nađeš moj post od pred negdje tjedan dana i vidiš da je seronja Brko već napisao što će se napisati u slučaju prolaza Juveta. I napisalo se
Prajsles
No, kakva Hala, kakvi bakrači. Finale će bit odlično. Juve ide do kraja 
|
juve sto je odigrao, odigrao je...