Cek, cek... Sta se sad ekipa uzjebala sto nece moc nadogradit piracke Win7/8 na Win10 za bespla. tj. to nece bit geniune Win10?! Svasta, stvarno ne znam sta ocekujete.
Zasto bi insideri trebali dobit besplatnu licencu, ako su dosad piratizirali?!
Tocno je da ce nadogradnja sa Win7/8 bit besplatna (kroz 1. godinu), no ko je dosad koristio non geniune... ostat ce non geniune.
Citiraj:
Autor xulos
Ako si se referirao na mene ja imam originalne winse a ne piratske tako da mene to ne dira.Dira me sto su winsi 10 u ovo stadiju bugovito sranje i zato jos necu preci na njih. Pricam o tom mjenjanju odluka i sto vozaju ljude malo vamo malo tamo.
|
Nisam referiro konkretno na tebe, referiro sam opcenito... no, ukljucujuci i tebe.
S druge strane, ako imas geniune Win7/8, odlicno za tebe! Imat ces i geniune Win10 (ako zelis, ako ne zelis.. niko te nece tjerat).
Citiraj:
Autor xulos
Prvo su rekli da ce bit free za sve, pa cak i one s piratskima. Onda su rekli bit ce free ali samo g dana. Onda da ce bit free za insidere,na kraju insideri moraju imati legalne winse da dobiju free update i to za RTM. Nabijem ja njih na jednog sto preko dva visi, mjenjaju odluke kako im se prdne, i taj twitter postao centar sranja...
|
Nikake "odluke" se nisu mjenjale i niko ne "voza ljude malo vamo malo tamo", gore si napiso hrpu netocnih/neprovjerenih/nesluzbenih informacija.
Jedina tocna, provjerena i sluzbena informacija je da ce
nadogradnja sa Win7/8 bit besplatna (kroz 1. godinu), naglasak na nadogradnja. Znaci dobit ces besplatno upgrade licencu. Ona je pravno vezana za OEM/Retail Win7/8 licencu koju imas od prije. Ako kupujes nove OEM/Retail Windowse 10, platit ces ih kao i do sad.
Sve ostalo su rekla-kazala tracevi i senzacionalisticki clanci izvuceni iz konteksta.