Bravo. Makar su dobri prema novim korisnicima, nadam se da ćeš biti zadovoljan i za godinu-dvije.
Zanimljivo je kako mi se parametri povećaju kada susjed koji je prebačen na vdsl isključi router (kada nije doma čovjek isključi router);

Ako još koga prebace na vdsl ne gine mi 25/2.4mbps
Dugogodišnji korisnici nemaju pravo na nikakav popust (za ovo gore imam 0% popusta- plaćam 180kn mjesečno kao za 20/5mbps), a još se sjećam kada su imali ovakve reklame na radiju za isdn pristup;
https://anton008.com/iskon-reklama.mp3
Mene su nazvali samo jednom, ja se ponadao da će riješiti kakav problem ili mi povećati upload a zvali me jer mi nisu mogli pristupiti routeru.
EDIT:
Danas/
sutra ima novosti.
U srijedu 13.05.2015. u vremenu od 06:00 do 06:30 sati vršimo nadogradnju Iskon.TV sustava na području Istre, Rijeke i Kvarnera.
U periodu najavljenih radova doći će do kratkotrajnog prekida od jedne minute u korištenju Iskon.TV usluge.
U ranim jutarnjim satima 13.05.2015, od 03:00 do 06:00 će se vršiti radovi na Zyxel uređajima.
Zbog radova, očekuje se kratkotrajan prekid od 5 minuta, nakon čega će nastaviti s normalnim radom.
U noći sa srijede na četvrtak, 13. na 14. svibnja 2015., od 23:00 do 00:00, će se vršiti radovi na Moj.Iskon web stranici i aplikaciji.
Za vrijeme radova neće biti omogućen pristup dijelu računa (provjera iznosa i stanje plaćenosti), nakon čega će stranica i aplikacija uredno nastaviti s radom.
-Bilo bi vrijeme da moderniziraju prahistorijski moj.iskon koji je dizajnom ostao na razini prije 10g.
-Možda će na zyxel staviti nešto novije od V1.00(AAUN.1)b2_20150324, ne znam što bi bio log promjena, možda fix buga stavljanja porta u 10mbps mod, po početnom isključivanje wds-a, otključavanje nekih opcija....
-Zašto samo na Riječkom području nadograđuju "tv sustav", ne ide li to u cijeloj državi?
-Nevezano za ovo, frend (telefon koristio za posao) mi je prešao na Iskon i sada me zvao i žali se što Iskon nema govornu poštu
to mu je važno, koristio je T-comovu no Iskon to nema. To je po meni sramotno, tako jednostavno mogu implementirati tu uslugu (u slučaju zauzeća, ne odgovaranja na telefon i slično) no Iskon to nema.
citat s HT- ove stranice koji govornu poštu ima kao
besplatnu uslugu od 17.2.2006.
Za korištenje govorne pošte ne naplaćuje se mjesečna naknada. Preslušavanje poruka je besplatno ako ih korisnik preslušava sa svog telefona
Na T-Comu si mogao i promijeniti poruku i sve potpuno besplatno.
Jedan prijedlog Iskonu da uvedu ovu uslugu.