View Single Post
Staro 20.09.2005., 00:26   #352
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
Citiraj:
Originally posted by giga
Ma meni se sve cini da vam je Kuze najslabija karika,mene totalno buni to sta on slaze.Doduse po rezultatima se to ne vidi sve nesto 4-0,5-1 ali na tekmi protiv Zagreba ste mogli primiti bar 2-3 gola,ali Zagrebasi ocito nisu bili dovoljno recimo koncentrirani.Dosta lako ispadaju u fazi obrane.
Covijek pocne sa Chagom recimo lijevo da valjda cuva leda De Silvi,pa Modricem skoro pa desnim bocnim a Mamic je igrao zadnjeg veznog.Izmislja toplu vodu.Pa gura Desilvu lijevo,Ljubojevica u sredu i Bosnjaka desno i onda bosnjak prijede lijevo a ne uzna centrirati niti desnom a kamo li lijevom i onda ovi specijalci iz Zagreba umjesto da mu pokriju desnu stranu a ostave slobodnu sredinu oni ga gledaju...
Moro sam malo iskomentirati...
joj da a Mitua ste suspendirali da kao nece imati snage,pa on se na pevaljkama puni sta je tom konju od kuzea,to je kao da prosineskom zabranis cigare.Pa Mitu je u rijeci bio glavni u Mraku(pevaljke).
Kuže je samo protiv Zagreba mjenjao taktiku, sve ostale tekme smo igrali klasičan 3-5-2. Čovjek valjda želi imati i B plan(tj. pričuvnu taktiku) što uopće nije loša ideja. Kako možeš reći da je Kuže najslabija karika pa vidiš da je sasvim fino posložio momčad nakon prošle sezone, momci igaraju večinu lopti po podu(osim kaj si Drpić tu i tam prižegne koju dugu, ali ipak je to Dino i tu nema pomoči kaj se toga tiče) inače igramo lijep nogomet, zadnje tri sezone igra Dinama nije bila ovak fina i tečna. Evo baš sam jučer pričal s frendom koji je rodom iz Rijeke(živio je tam 15 godina i navija naravno za Rijeku), i rekao je da mu se sviđa način na koji Dinamo igra.