Citiraj:
Autor Nikky
Bolje da si pitao u onoj temi o parametrima / problemima / statusu adsl linije,
|
u jbt, stvarno

...al ajd, mislia san da mozda uredaj hebe malo.
Citiraj:
vidim da ti se sinhronizirao / koristi (čudnovati) G.922.3_Annex_K, linija ti se polako kvari (vidi erore),
šta se gura / spaja više korisnika i sa većom brzinom to ostalima bude gore ...
|
mda, izgleda da je to zapravo problem...i to ne da se pomalo kvari, nego bogami rapidno - prvo se spustilo na sedam, da bi od sinoc palo na 6 i nema namjeru podic se ni slucajno...up je sad na nekih 0.45 max, a nista ne zdere bandwidth na racunalu (oba telefona su bila sa wifi-em na off u svrhu testiranja).
Citiraj:
probaj ga prisiliti da koristi klasični ADSL2+ pa vidi rezultat.
|
il sam ja corav ili toga na ovom zteu nema? znam da je to na starom modemu bilo pod network tools opcijom, ali ovde...hmmm. nek me neko prosvjetli kojom stazom da krenem, ako je ista prohodna nekim cudom.
inace, zva sam szk - naravno ne u nadi da ce mi otklonit problem ili ponudit spasonosno rjesenje, nego da saznam da mozda ipak nije problem s centralom ili nekim dijelom infrastrukture na mom (sirem) podrucju, i javlja se neki sreckovic, lik zvuci ko dron..a jeste ovo, jeste ono...? razuvjerim ga na brzinu, e onda okrece pricu na 'vi niste na brzini 10, vi ste na brzini 5-10...brlj brlj...

' saslusam ga do kraja, i naposljetku mi veli da ce mi remotely precekirat liniju da nema nekih zagusenja etc. i da se spremim na nestanak pa stabilizaciju interneta u trajanju od oko 45 min...naravno, suvisno je i napominjat da nit' je nestalo interneta, nit' je problem brzine rijesen....
e sad me zanima, iman li mogucnost raskida ugovora ako se ovaj brzinski downward spiral nastavi, pa to sve skupa padne ispod 5? jer most def bi to ucinia, imalo mi je smisla dok je brzina bila 10, a ovako...nezz.
znam da zivim u selendri, no u konacnici i mojih 215kn pomazu njihovu bilancu tkati...jer zalosno je da dok civilizirani svijet pocinje razmisljat u gigabitnim sferama, ja pocinjem razmisljat da otpuhnem prasinu s 56k modema i upiknem ga u pci slot, jer moga bi opet zatrebat. :/