11.05.2015., 21:12
|
|
Hala Madrid!
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Autor Rover83
Motaju ga ovi ko ludi..
Prvo su radili neke provjere po mojoj adresi da se vidi da li bude što od optike kod mene.
Sad pa ja moram ići u T-Centar promjenit adresu.
To mi je najsmješniji dio,jer nisam se selio pa da sam na drugoj adresi ili tako nešto.
Ista adresa koja je i na prvom ugovoru iz T-centra dok sam uzeo maxadsl
Jer oni vide adresu samo bez dodatka A ili B
Al đabe je što ja pišem kako je to zgrada s 2 ulaza samo i optika je provučena do svakog stana
Opet ću sutra dobit isti odgovor u T-centru i mislim da ću odustat od te famozne optike
To je lud,zbunjen - a normalnih nema u toj priči više 
|
Ja cekam vise od 12 mjeseci da mi optiki naprave (moraju i po zgradi provuci optiku jer to jos nije napravljeno). Samo seru i muljaju ljude. Ja ne kuzim sta je njima tesko provuc 2km kabela zracne linije i postaviti onaj opticki sanducic u ulici? Ne rade ni k*rca, a glavno da im pare redovno dolaze. Da imam neku drugu opciju odavno bi otisao ca od njih. Prema nekim novim saznanjima trebao bi bnet u vlasnistvu vip-a provlaciti optiku u ulici tako da cu sigurno preci na njih bez obzira sto sam citao da je optika u vipu nestabilna nekolicini ljudi. Uvijek sam imao samo pozitivna iskustva sa vipom i mislim da oni najvise drze so svojih korisnika.
|
|
|