Naravno da znam da je Iskon u T-Com vlasnistvu, zato sam u prijasnjem postu i napisao da je Iskon "T-Com prcija". Znaci izbor mi je da nemam izbora, osim ako hocu max 10 Mbita na H1 ili Optimi. Napomenuo bi jos da se nalazim u uzem centru Zgb, a ne u Špičkovini.
Uglavnom takav bezobrazluk jos nisam dozivio od niti jednog operatera osim T-Coma, a zbog istog sam im vec prije par godina otkazao sve sto sam mogao (a nekad sam stvarno sve imao na T-comu, cisto zbog inercije), sto ukljucuje poslovne mobitele, internet i telefon u firmi, internet i telefon drugom stanu, obiteljske mobitele, ma sve. Jedino sto nisam mogao otkazati (jer tada nije bilo bas nikakvog izbora) je ova usrana internetska linija kod kuce. Uopce mi nije jasno kako tako nesposobna firma masovno ne gubi korisnike buduci da ne samo da su najlosiji i najbezobrazniji nego su i daleko najskuplji. Ajde jos za fiksne prikljucke, ali nije mi nikako jasno da se itko zeli izlagati toj torturi na mobilnim...
Eto, samo da jos jednom demonstriram neozbiljnost, prosli tjedan sam zvao odlucan da storniram zahtjev, smanjim paket na najmanji moguci i isti dan zovem drugog operatera sa zahtjevom za prijenos, ali me zenska na sluzbi za korisnike uspjela nagovoriti da pricekam sa tvrdnjom da "u sistemu" vidi da je zahtjev proslijedjen "na teren" i da je doslovce pitanje dana kad ce doc i da ce me ona osobno zvat u roku 5 dana da provjeri dal je sve rijeseno. Sto mislite da li se ista od toga dogodilo u zadnjih 7 dana od mog poziva?
Ma

pameti.