View Single Post
Staro 11.05.2015., 15:43   #2181
Laszlo
Premium
Moj komp

Laszlo's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
Bilo je istraživanje, vezano za bluetooh u autu. I rezultat je bio da gotovo nema razlike dok klasično telefoniraš ili bluetoothom. I na jednom i drugom ti pada koncentracija i povećava se rizik od nesreća. Osobno bih kompletno zabranio razgovore u vožnji. Uvijek možeš parkirati sastrane i obaviti razgovor ako je baš tako hitno...

Podjsjetilo me na neki dan u nekim novinama je bio link na takve snimke u Rusiji. Tamo su takve stari postale normala

Kokoške na cesti...

Slazem se, koncentracija drasticno pada i jednim i drugim nacinom telefoniranja u voznji, medutim po svom iskustvu bih rekao da ipak je sigurnije voziti s bluetoothom jer mislim da malo manje padne koncentracija nego klasicno, ali i najbitnije imas obje ruke slobodne sto moze biti kljucno u nekim trenucima.

Postaje polako i kod nas normala taj totalni idiotizam u prometu. Evo sad se pak vracao doma i gore na pocetku zelenog vala, prije savske, covjek se okrenuo na bok, auto izrazbijan, vatrogasci dosli rezat lim. Nema drugih sudionika, znaci prevelika brzina i kaskaderski frajerizam vjerojatno u pitanju
Laszlo je offline   Reply With Quote