11.05.2015., 15:22
|
|
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
Autor windfucker
Umjesto da sluške+bic kažnjavaju drakonski, baš kao i vožnju preko pješačke zebre, neeee, oni prcaju bicikliste za budalaštine i pune proračun.
Ja bih se kladio da je to uzrok 90% svih biciklističkih prometnih nezgoda, pa hebemu, valjda ima netko tko gleda u tu statistiku i promišlja preventivno, te shodno tome modulira Zakon...valjda 
Ja bih, bogami, oduzimao bicikle za takve prekršaje, isto kao što bih oduzimao mobitele vozačima automobila... pa ti samo napravi prekršaj, majstore.
Hebemu, i ti mobiteli u autima, pa zar se ne može provesti neki akcijski program nabave tih "plavozubih" uređaja i bespla ugradnja u stanicama za tehnički pregled, uz subvenciju države, pa da se smanji broj tih "jednorukih" vozača...tko danas nema mobitel koj podržava tu tehnologiju?
Analiza i prevencija...opet 
|
Bilo je istraživanje, vezano za bluetooh u autu. I rezultat je bio da gotovo nema razlike dok klasično telefoniraš ili bluetoothom. I na jednom i drugom ti pada koncentracija i povećava se rizik od nesreća. Osobno bih kompletno zabranio razgovore u vožnji. Uvijek možeš parkirati sastrane i obaviti razgovor ako je baš tako hitno...
Citiraj:
Autor Laszlo
Evo šta sam ja doživio jučer na staroj cesti kod bjelovara negdje. Zabilježeno dash cam-om u autu, cura mi se uzrujala pa zanemarite malu psovku
https://vid.me/CWeW
Primjetite kako žena u niti jednom trenutku nije pogledala desno, a kroči nogom u tu traku, a nakon što sam joj potrubio ona I DALJE NE GLEDA nego dapače još potrči u moju traku! Na snimci se možda ne čini tako, ali falilo je doslovno par cm da ju dignem ko čunj.
Evo još uvijek mi nije jasno kako možeš na brzoj na cesti se lagano prešetavati na drugu stranu, ali UOPĆE NE GLEDATI ima li auta, doslovno niti jednom ne pogledati stranu!
|
Podjsjetilo me na neki dan u nekim novinama je bio link na takve snimke u Rusiji. Tamo su takve stari postale normala
Kokoške na cesti... 
|
|
|