View Single Post
Staro 11.05.2015., 02:17   #1621
Rover83
Registered User
Moj komp

Datum registracije: May 2015
Citiraj:
Autor Dr.Gonzo Pregled postova
Mene su vec doveli do ludila, cekam skoro 12 mj da mi ukljuce tu usranu optiku, pogledajte postove u ovom threadu unatrag godinu dana. Toliko zajebancije, toliko igranja pokvarenog telefona, toliko doslovne nesposobnosti T-com sluzbe za korisnike da mi je sve vec prisjelo. Najgore od svega je sto zbog jebene optike nisu nadogradjivali centralu za VDSL pa sad nemam izbora, ili cekat ko kreten ili ic kod nekog drugog na 10Mbit bakar. Iskon mi nudi preko vlastite infrastrukture do 50mbita al to je isto T-Comova prcija pa ko da i nisam presao. Uglavnom, trebalo im je ravno 8 mjeseci da naprave "miniprojekt" (kabliraju opticke kablove od ormarica na zgradi do svih stanova) a sad vec cekam 3 mjeseca da se netko udostoji donijet ONT pa da me kinacno prikopcaju. Vec sam bar 10 puta intervenirao preko maila, telefona, osobno u T-centru, ma cuda, stalno mi tvrde da salju pozurnice al kurac, jos uvijek nista nije rijeseno. U medjuvremenu mi je istekao i ugovor (na kojeg su me isto na prevaru dobili kad sam trebao dobit tablet a dobio sam k* i jos nisu htjeli priznat gresku i pustit me bez penala). Uglavnom o T-comu mislim sve najgore i preklinjem sve one koji razmisljaju o tome da se upuste u bilo kakvu avanturu s njima da razmisle jos jednom. Zaista ne vrijedi zivaca. Sto se mene tice, cekam do 6.6 (12. mj. od originalnog zahtjeva, a onda najvjerojatnije idem na Iskon).

Znaš da je Iskon zapravo T-com ?
Rover83 je offline   Reply With Quote