Na H50 je Nanoxia koja odlicno hladi ovaj x4 965 te cu ako treba staviti jos jedan vent gore i to je to (imam par Scythe ventova u stashu) no i airflow u kucistu je trenutno odlican.
Kako god bilo, mislim da ce to ok hladiti u nez dodavanja novih ventova.
Vidjeti cemo kada dode CPU, ali H50 u kombinaciji s Nanoxiom radi dobar posao (osobno nisam bas koristio onaj Corsair vent kojega su isporucivali s H50).
Sto se toce zamjene hladenja, bas mi to i ne pada na pamet jer uz sve high end zracne ventove koje sam imao (a bogme sam ih se namjenjao), s H50 sam se preporodio.
Mozda bi eventualno piknio opet TRUE Black Rev C ako bi se nasao neki dobar, jer on je jedini koji mi je bio odlican i s kojim sam bio super zadovoljan, a opet nije prevelik (bas mi se i ne stavlja vise na MBO one kvrge od hladnjaka te mi je bas zato H50 milina, a imam ga od kako je dosao u Hrvatsku pa tako nemam ono smece od am3 bracketa vec poseban bracket koji je Corsair poslao uvozniku samo kao ogledni primjerak te je na kraju taj isti bracket zavrsio kod mene....neusporedivo bolji od ovih smeca koja su isporucivali s H50 nakon toga + montaza mog bracketa je puno bolja i jednostavnija).
Ne vjerujem da H50 ovo ne bude mogao hladiti no tu pricam o nekim normalnim clockovima.
Uostalom, ako ce biti problema, zamijeniti cu ga i to je to.