View Single Post
Staro 10.05.2015., 15:27   #4919
schetz
Premium

schetz's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor Red Dwarf Pregled postova
Drue Brko vjerujem da ti ja mogu dati nekakav najkompetivniji odgovor s obzirom da radim u industriji i S5 mi je teška artiljerija pa ga moram pravilno zaštititi i sve jer mi služi i za autocad i za fotografiranje i pozive i sve

Dakle dvije stvari :
- Uzmi tempered glass s ebay-a (oko 50-60kn) ili kod nas za 25kn
- Uzmi UAG kućište iz Jamerike. Kućište je testirano po nekim MIL standardima da valjda na svaku stranu i kut može pasti barem 26 puta, a da mu ne bude ništa

Ta kombinacija čuva moj SGS5 u "apoteka" stanju već godinu dana Doduše promijenio sam igrom slučaja već dva tempered glass-a (ključevi, kovanice) ali mobitel je zbilja ko apoteka* u toj kombinaciji tempered glassa i UAG kućišta

[*]apoteka minus što fali malo boje na poklopcu baterije jer jbga skineš s noktom
dobra preporuka
nisam ga stavio kao preporuku samo radi toga sto sam previdio da je jedna mana(barem meni) riješena u novijim verzijama. Naime,zbog ajmo rec istaknutijih rubova i veličine bila mi je dosta skliska maskica na s3. Sad su to rijesili ,najbolje se vidi na slikama .. ostalo,izrada je vrh, lip iznad ekrana je posten,stvarno moras bit ili baksuz ili ne znam šta da se mobitelu nešto desi.
S time da ima puno (bar je bilo) fejkova,pa znam da garanciju priznaju samo ako je kuoljen kod njih ili kod autoriziranih preprodavača.

Edit:@brko,osim ako bas nije ćesme,sumnjam da ces puno osjetiti razliku između tog i nillkin stakla. Sto se tice maskice ,drugacija je jbg,pa ti ne mogu preporuciti jerbo nemam ideje kakva je.Čini mi se da je cijela TPU,ona s prozirnim ti je tpu plus PC pozadina.ta je provjereno dobra. A to sto je prozirno,dobit ces predlozak za izrezivanje uz maskicu,pa si stavljaj pozadinu kakvu god hoćeš s time da,kako je kolega predlozio,uag je po svemu jos jedna klasa više al pitanje dal ti je potrebna

Zadnje izmijenjeno od: schetz. 10.05.2015. u 15:34.
schetz je offline