View Single Post
Staro 09.05.2015., 16:55   #5780
Mileni
Premium

Mileni's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor Wuchko Pregled postova
Ma prelazak na Mi4 sa Mi3 nema smisla, dugo sam i ja vagao bih-ne bih i također odustao. Jer ponešto se dobije (4G, IR blaster, malo jači proc, dodatni 1gb rama) ali se ponešto i gubi (Gorilla, NFC), a razlika u cijeni koliko bi bilo potrebno nadoplatiti za Mi4 jednostavno nema opravdanja. Usto, Mi3 mi ima možda i najljepši dizajn od svih mobitela koje znam (i nikako mi nije jasno zašto Xiaomi nije nastavio raditi mobitele na tom "tragu") za razliku od Mi4 koji mi, barem u bijeloj boji, djeluje kao neki wannabe Iphone. Što se tiče Mi Note-a, oba modela su strojevi, no za mene su preveliki, jednom sam imao mobitel od 5.5'' i nikad više. Nema druge, čekam Mi5 koji će valjda ostati donekle kompaktnih dimenzija i (uvjetno rečeno) normalne cijene
Sa svime se slazem, osim jedne sitnice koju nisi spomenuo - kompaktnost. Mi4 je uz istu velicinu ekrana osjetno manji i bolje lezi u ruci. Imao sam ga u ruci, i tada sam odlucio ici po njega. No kako ne mogu smislit bijelu boju na mobu, tako sam i odustao. Opcenito, prelazak sa mi3 na mi4 je neisplativ. Nista bolje se ne dobije. Osim te kompaktnosti, a meni to igra veliku ulogu

Uvijek koristim dva moba, jedan veci (phablet) i jedan manji. Imam iP5s, taj ce mi sluziti kao sluzbeni i manji mob. Mi Note ide u privatne svrhe, a prednost je i sto je dual sim. Zato sam bez trunke razmisljanja odlucio ici po isti
Mileni je offline