View Single Post
Staro 09.05.2015., 15:59   #6228
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
400kn miš + 90kn poštarina + 60kn "provizija"

Znaci pušing 150kn...

Ne znam tko je više lud ti ili trgovina Ali ja bi taj miš isti dan prodao za 350kn bez frke...
Ja sam lud, jer sam trebao samo ga prodati nekome za 350kn i mirna Bosna, ali svaka škola se skupo plaća...dobro da je 150 kn, svaki mjesec nakraju napravim neki zajeb (naručio stakla za naočale 500-600 kn, i dan prije nego sam dobio stakla uspio zaboraviti naočale na krovu...well, 1500-1600+ su naočale)

Citiraj:
Autor ODO Pregled postova
Pa takva je procedura uvijek kod povrata još najbolje da ne provjere robu koju im vraćaš. A za ovu bahatost "mene ne zanima", a sa proizvodom koji si ti odabrao i kupio nema nikakvog tehničkog problema osim šta tebi ne paše dobio bi laganini odbijanac.
Dobro da kao kupac imaš mogućnost vraćanja robe. Naravno da me to ne zanima, pa znam da radi miš, što će me nazvati i reći "desni klik ne radi". Sve radi, sve je u redu, samo evo ga, grčevi u ruci i ne leži nikako. Škola naučena, a ovaj tjedan ću ići isprobati Logitech g502, pa ako leži uzeti ga.

Anyway, najbolja lekcija - ne kupovati miš koji nisam prije isprobao. Nikada nisam očekivao da ću imati takvih problema sa jednim mišem
X-Plosiv je offline   Reply With Quote