Citiraj:
Autor FRipper
400kn miš + 90kn poštarina + 60kn "provizija"
Znaci pušing 150kn...
Ne znam tko je više lud ti ili trgovina  Ali ja bi taj miš isti dan prodao za 350kn bez frke...
|
Ja sam lud, jer sam trebao samo ga prodati nekome za 350kn i mirna Bosna, ali svaka škola se skupo plaća...dobro da je 150 kn, svaki mjesec nakraju napravim neki zajeb (naručio stakla za naočale 500-600 kn, i dan prije nego sam dobio stakla uspio zaboraviti naočale na krovu...well, 1500-1600+ su naočale)
Citiraj:
Autor ODO
Pa takva je procedura uvijek kod povrata još najbolje da ne provjere robu koju im vraćaš. A za ovu bahatost "mene ne zanima", a sa proizvodom koji si ti odabrao i kupio nema nikakvog tehničkog problema osim šta tebi ne paše dobio bi laganini odbijanac.
|
Dobro da kao kupac imaš mogućnost vraćanja robe. Naravno da me to ne zanima, pa znam da radi miš, što će me nazvati i reći "desni klik ne radi". Sve radi, sve je u redu, samo evo ga, grčevi u ruci i ne leži nikako. Škola naučena, a ovaj tjedan ću ići isprobati Logitech g502, pa ako leži uzeti ga.
Anyway, najbolja lekcija - ne kupovati miš koji nisam prije isprobao. Nikada nisam očekivao da ću imati takvih problema sa jednim mišem