View Single Post
Staro 09.05.2015., 09:47   #4877
Brko
Antimićanin
Moj komp

Brko's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor schetz Pregled postova
Jašta. Jbg znaš kakav je s3 bio na stocku, 4.3. Živce mi polomio,morao je na custom. S5 je druga priča, probao od kolegice, baš fino radi. Možda ti izađe neki fix uz root, to možeš bez okidanja knoxa vjerujem. Ako ima za s6, kud neće za s5.
S3 sam imao 5 mjeseci i ni sekunde nisam imao Stock ROM dobio sam ga sa nekakvim pukljavim portom od S5...blekota ili tak nešto.
Onda si mi ti savjetovao ArčiDroida i imao sam ga do prodaje (probao neke AOSP od Saleta) i to je to.
Ne sjećam se da sam

Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
A da pošalješ mail ili staviš sliku na imgur (video na zippyshare) i dotičnoj osobi pošalješ link. *ebo MMS, najgluplja stvar ikad.
Je, i onda ću morat poslat slikovnicu ljudima od 55+ godina kako koristiti imgur, zippyshare, megu i ne znam kaj. I drugu slikovnicu da im objasnim kako da oni meni to šalju

Citiraj:
Autor Bullet1 Pregled postova
Milion je načina za poslat nekome nešto ali njemu treba MMS. Uvijek kad netko spomene MMS uleti netko sa istom spikom. Nemaju svi ljudi smartfone. Isto kao što ima milion načina za izbjeći MMS tako ima i milion razloga zašto poslati MMS. Ja ga osobno nisam koristio već fijuuuu, ali znam ljude koji ga koriste tako da razumijem brkonju.
Kao što rekoh, nije do mene, do primatelja je. A jel barem sam downloada MMS bez paljenja mreže? Nadam se da barem to da.

Al dobro, zanemariti ću to samo zbog jedne stvari - kamere
Brko je offline