Citiraj:
Autor srale7
Ja sam uzeo g2 pred tjedan dana, 1500 kn sa 17 mjeseci garancije, mint stanje i uopce nisam gledao telefone bez garancije+racuna bas zbog te zute mrlje i opcenito zbog mogucish kvarova.
|
Mala digresija, meni je pred 2 tjedna lik nudio SGS5 za 2 soma iz Sesveta, u mint stanju, star 9 mjeseci, ali nema USB kabela i slušalica i, citiram "neki qrac 0x1 piše al to nema veze".
I sad mu ja objasnim da je to Knox i da je okinut okinut 0x1 i da je time garancija bye bye i da može naći nekog drugog za 2 soma, lik mi psuje majku lopovsku i prevarantsku i švercersku, da mu rušim cijenu a kasnije bi ga podo za 500kn više, da ovo da ono. Mrtav hladan sam mu rekao da ga nebi uzeo za 50kn, a kamoli za parsto kuna manje.
Jučer mi je poslao mail sa isprikom i da bi mi velikodušno spustio cijenu na 1800

nisam mu ni odgovorio... koji kmet

još sam ga prijavio njuškalu da je prevarant

dans oglasa nema

a fino je stajalo "uredna garancija".
Garancija je esencijalna stvar kod mobitela. Ako je mobitel nema, a star je par mjeseci, minimalno 50% off cijene ide, a ne 100-200kn...
Malo sam otišao u offtopic, ali pazite se.
Back to G2.
Fleka se širi vremenom. Nije dokazano kojom brzinom, ali se širi i na poslijetku umire digitizer te je potrebno mjenjati ekran. Eto, prenosim viđenja jednog servisera.
Tako da kvaju, sorry brate, ili ga se riješi ili mjenjaj ekran uskoro.