Tema: Project CARS
View Single Post
Staro 08.05.2015., 15:10   #14
Smoki_Gs
Premium
Moj komp

Smoki_Gs's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
Ja sam ju odigrao jucer jedno 6 sati u komadu sa prijateljem,igrali smo Time Attack. Sto se tice razine igre,postavljena na PRO. Dakle,na Xbox 360 joystick mi je malo tesko za igrati,na tipkovnicu nisam ni pokusao,s joystickom imam dojam da je preosjetljiv,najmanji potez gljive i odeeeeee u jorgovane,i mjenjanje brzina na RB i LB mi je nezgodno Ali vjerujem da bi se to moglo u postavkama (kojih ima poprilicno) smanjiti sensitivity ili nesto,i remapirat tipke. Ali,mi smo ga igrali na Logitech Driving Force Pro volanu,i moram priznati da nisam dosada igrao nista slicno ovome,na volanu osjetis tezinu auta,u zavojima osjetis kad ti zadnji kraj bjezi,neravninve na stazi osjetis kad ti na uzbrdici negdje kotac izgubi kontakt s cestom itd itd,i naravno igrali smo iz Helmet view,koji kad se postela je jako dobar... Na mojoj konfi radi na ULTRA sa Grass na medium,i FXAA na High i AA na High,generalno lock na 60 FPS,osim na ciljnoj ravnini gdje ima publike i svacega,dropa na 55. Moje osobno misljenje je da je igra jako dobra,i necu ulaziti u dio sto se tice ostecenja,jel realno ili nije,jel nisam igrao odbijance od zidova i tako to,nego cisto uzivao sa Sierrom na Brnu da skinem sto bolje vrijeme Eto,moj kratki osvrt.

EDIT: JEdino se nebih zalio na jos pokoji auto,ali vjerujem da ce ih dodavati s vremenom.