View Single Post
Staro 08.05.2015., 14:12   #2632
MarkoZD115
Registered User

Datum registracije: Sep 2014
Po mom ukusu G2=Z1->M7->S4

Ekran mi se definitivno najviše dopada kod G2 i M7, odličan LCD IPS sa finim bojama i vidljivošću na suncu. AMOLED ne volim, TFT je klasa ispod. Tako da mislim da sve to spada pod stvar ukusa.

Dizajn neću spominjati, to ovisi od osobe do osobe, meni je Z1 pogotovo bijeli najljepši, M7 crni je čudo. G2 i S4 su mi ok, al ništa wow.

Baterija na G2 ima prednost nad ostalima. Z1 je slabija malo, dok na S4 i M7 traje približno jednako uz malu prednost S4.

Kvalitet izrade M7 rastura, osjećaj u ruci je nenadhebiv, doslovno kao orgazam, Z1 isto. S4 i G2 su klasa ispod, ali i dalje nisu smeća po tom pitanju.

Kamera kod Z1 prednjači, senzor je jako sposoban, pogotovo u Manual modu kada znaš što radiš. S4 je malo bolji od G2 po kameri, M7 daleko ispod konkurencije.

Softverski mi se najviše sviđa M7 jer volim Sense, ni Z1 nije loš. G2 je super natrpan funkcijama, ali Optimus UI mi se ne sviđa baš izgledom. Dok mi je Touchwizz katastrofa.

Po meni su razlike iz generacije u generaciju mizerne. Tako da vidite što vama osobno paše.