View Single Post
Staro 08.05.2015., 12:21   #2625
rendula
Registered User

Datum registracije: Oct 2003
Citiraj:
Autor The Man Pregled postova
Zanima me kako na tom modelu funkcioniraju dual SIM mogućnosti jer najozbiljnije razmatram da nabavim jednog. Sviđaju mi se njegove male dimenzije, to što ga TELE2 daje za džabe i mogućnost da otključam prvi SIM utor (hvala HAKOM), a ako mi je do sada Galaxy mini 2 bio podnošljiv kao backup uređaj, ovaj bi trebao biti barem duplo bolji.

Koliko ih dugo koristiš? Ja sam inače malo atipičan smartphone user. U mail ulazi preko Chrome browsera, ne koristim vajber i fejs aplikacije. Kod komunikacije preferiram glasovni poziv i glavne aplikacije su mi ona za mjuzu, bilješke i (eventualno) video... Hoće li prema tome LG L70 DS biti dobar izbor za mene?

P.S. Nerijetko otvorim i po 10+ tabova dok surfam. To je najgadnija stvar kojom zlostavljam telefon, a čak i ranije spomenuti prastari Samsung to nekako uspijeva odradit.
Prilicno jednostavno i efikasno funkcionira. Imas cetvrtu tipku, kojom mjenjas sim s kojeg ostvarujes poziv ili saljes poruke. U aplikaciji za poruke su poruke od istog kontakta spojene, ali je naznaceno na koji sim su stigle. U gornjem status baru je pravokutnik oko trenutno "aktivne" kartice, odnosno one s koje trenutno zoves, a prilikom pritiska na tu tipku za promjenu ti i ispise na ekranu koja je sada aktivna.

Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Ja bi ti preproručio L90 DS svakako prije L70. To nije ni blizu ista klasa uređaja, a cijene su skoro pa tu negdje.
Pa nisu bas jako razliciti. Dual vs Quad core, i 4gb vs 8gb memorije. Osobno u normalnom radu ne primjecujem nikakvu razliku zasad. Ne znam kakva je sada situacija sto se cijena tice, kad sam ih ja uzimao je L90 bila okvirno 250kn skuplja. Razlika u velicini je jako mala, tako da mu to ne treba igrati ulogu, ali ako mu je cijena bitna mislim da ce ga L70 sigurno zadovoljiti. Ako je razlika u cijeni tipa 100kn, isplati se protegnuti.
Da kupujem opet, opet bi uzeo isto. Curi i mami L70, sebi L90.
rendula je online