View Single Post
Staro 08.05.2015., 07:39   #7364
virty
Ronon Dex
Moj komp

virty's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Autor 7carlos6 Pregled postova
Molim za savjet. Kupio bi novu televiziju i dvoumim se između: Sony KDL-50W805B i Samsunga UE50H6400 T2. Samsunga sam vidio u dućanu i slika mi se ne čini loša. Zvao sam telefonski Santa Domenicu i tip mi je rekao da Sony ima bolju sliku.Treba mi pomoć ako ih je netko obadva vidio u radu da mi usporedi kvalitetu slike. Smart tv funkcije me baš i ne zanimaju previše jer mi je komp spojen na tv.
Imam UE48H6400 T2 te je sveukupni dojam odličan. HD materijal je odličan, a naš tv program vrlo dobar. TV ima opcija na lopate te i atraktivno izgleda. Imaš ovdje recenziju, http://www.hdtvtest.co.uk/news/ue48h...1411133951.htm
U SD kad sam kupovao, prodavač je bio ljubazan i nadasve informiran (i toga ima). Mislio sam Sony uzet, ali model lošiji od tvog napisanog. Nakon testiranja Sony, Panasonic i ovog Samsunga (sve trenutni BB), ipak sam na njegov prijedlog uzeo Samsunga (iako mu je u interesu prodat Sony radi politike firme). Sony mi je bio također super, ali sporost media playera i malo opcija kod podešavanja titlova su me odbile.