Citiraj:
Autor Pupo
Strava ste, a sta bi ti trebao, skinut cijenu za 3kn jer nedostaje ambalaza? Dal bi uopce ti il bilo tko drugi kupio mis bez ambalaze jeftiniji 20kn od novog? Ja nebi.
Uostalom, nisu ti jos nista ni ponudili, a vec ih razapinjes. Mi balkanezi smo stvarno posebna rasa.
|
Ne mogu a da se ne nadovežem na X-Plozivocu situaciju s povratkom miša. Ne toliko zbog samoga X-Ploziva nego zbog onih koju zagovaraju tezu da je trgovac dužan vratiti svaku kunu na račun kupcu, bez obzira na stanje ambalaže.
Prije svega, citiram Pupov post jer je tu sve rečeno.
Na stranu to što ima svakakvih trgovaca i što sam i ja osobno daleko više pljuvao po njima nego ih hvalio, ali...majko mila, dajte malo zdravog razuma i čiste logike kad se komentiraju takve stvari.
Ako se već roba vraća trgovcu, vraća se u stanju u kakvom je i dobivena.
A one koji forsiraju da je trgovac dužan vratiti čitav iznos čak i kad je vraćena nepotpuna ambalaža, njih prozivam da od sad pa na dalje kupuju upravo takve artikle po punoj prodajnoj cijeni, počevši od zadnjeg komada mobitela ili tableta koji su stajali 2 mjeseca u vitrini, paljeni i gašeni 10-ak puta čisto zato jer je potencijalni kupac htio vidjeti kako "tačskrin" reagira, pa na dalje.
Webshop je webshop a trgovina je trgovina. Niti jedno niti drugo nisu mjesta koja posuđuju robu na 2 tjedna. Ako nema određenih penala za povratak korištene robe s manjkavom ambalažom, što bi mene ili ikoga drugoga spriječavalo da svakih 14 dana imam novi mobitel, grafičku, procesor ili j***ni TV?!?