Citiraj:
Autor Mileni
Valjda postoji i razlog zasto se okrenuo drogi? Znam samo da sam prije par godina citao intervju nekog lika koji je bio glavesina u real madridu kad su prosineckog doveli. Lik je rekao da boljeg tehnicara nije vidio, kao i da nije mogao vjerovati koji pregled igre covjek ima.
|
Zato jer je mogao
Citiraj:
Ukratko, takvu pricu je opisao kao jednu od rijetkih gdje klubovi ne mogu nikako utjecati. Kupis odlicna igraca, u potpunosti zdrava i spremna, a na kraju dobijes macka u vreci.
Nisam iskreno nikad o tome razmisljao, ali se vrlo dobro sjecam da mi je imalo dosta logike sve ono o cemu je lik pricao. Uostalom, covjek je od struke, pa valjda i zna bolje od nas forumskih zohara
|
Velika očekivanja koja treba ispuniti, silan novac koji dobivaš, stress i drill... Svašta može biti. Meni se kao najgore čini stalna prisutnost medija u životu, ne možeš nigdje otići a da te ne slijedi horda paparazza ili fanova. Ne mogu si zamisliti da bi za bilo kakve novce ovog svijeta pristao na tako nešto.
Sigurno da čovjek koji je u toj priči zna bolje od nas kvazi nogometnih znalaca.