View Single Post
Staro 07.05.2015., 10:54   #4069
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor buljo Pregled postova
Steta kaj nije i celski bio u prici pa da mozemo pricat da je barca pregazila prvaka engleske, njemacke i francuske.
Edit: na ovakvim utakmicama se vidi razlika izmedju kristine i messija, tj.ono kaj se prica da zalizani nije za velike tekme, nego je njegov ego ispred reala.
Meni osobno je Messi kompletniji igrač od CR7, iako mislim da obojica pripadaju među 10 najboljih svih vremena. Obojica su vrlo brižni oko svoje statistike, egoisti, ali mislim da ove sezone Messi pokazuje kako može biti i puno podređeniji momčadi u odnosu na CR7, što je u današnjem nogometu izuzetno bitna stvar.

A sad, to što u članku piše, da je najbolji svih vremena... Tu se uopće nikad nećemo složiti oko kriterija za tako nešto, a kamoli o tome tko ih zadovoljava.

Ako ništa drugo, Messi može igrati još barem 7-8 godina, pod uvjetom da ga bude služilo zdravlje i da bude imao motiva, oborit će sve znane rekorde. Ipak, da bi bio najveći ikad, mislim da bi bilo pošteno da ima i neki trofej s repkom, barem Copa America, ako ne i World Cup. Tada mu to nitko ne bi mogao osporiti.

Maradona je primjerice osvojio znatno manje trofeja od Messija, manje je i zabijao, ali odite u Napoli pitati tko je najbolji svih vremena

I CR i Messi briljiraju u velikim dobro posloženim klubovima, s vrhunskim igračima. Volio bi njih vidjet mogu li na vrhunsku razinu dići jedan provincijski klub kao što je Maradona digao Napoli.

Kad već povlačim tu paralelu, ne mogu se oteti dojmu da je Messi napredna verzija Maradone
osim što živi puno sportskiej i mirnije.

Zapravo, za Maradonu, Ronalda Limu, pa i Pelea, i CR i Messi su pičkice što se tog dijela tiče

Što se tiče Barca, pojačaju li obranu i vezni red (Iniesta i Xabi su već stari), mogli bi dominirati par godina u LP.