Jebiga, oni su izgubili Kroosa koji iako je meni bauk od igraca, bio uz švajnija bitan kotacic u veznom redu onog bayerna. ribery i robben su malo prebitni igraci da ih se zamijeni, i ajde kad jednog nema, al kad obojice nema, to je tesko.
Gotzea su uzeli, nije isti igrac po meni ko Ribery, pogotovo ne u defanzivnom djelu, davno su probali sa Sheqirijem i kojekakvim bakracima ko zamjena za robbena, jebiga, ti igraci su uvijek diktirali tempo bayernove igre. Bayern nema covjeka ala messi koji ce sam odlucit utakmicu kad su svi koma ili su ozljedeni, vec iskljucivo ovisi ( u napadackim akcijama ) o robbenu i riberyu. Jer i muller se hranio njihovim kretnjama, rijetko kad je bio on covjek koji je na postavljenu obranu kreirao gol, vec je vecinom jako dobro koristio taj prazan meduprostor i kontre i polukontre, gdje je jedan od najboljih igraca u tom segmentu po meni.
Bayernu po meni treba jedan kvalitetan ofanzivni vezni, koji moze rasteretiti, ili preuzeti konce kad navedenog dvojca nema, nije ni cudo da se grebu za Pogbu, koji je daleko najveci talent u veznom redu koji danas postoji ( opet, moje misljenje ).