View Single Post
Staro 07.05.2015., 09:14   #4039
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
Nisam mu glasnogovornik, niti sam stručnjak.
No, živcira me dok se ljudi prosipaju poput budala. Najviše ljudi koji pametuju o Heynckesovom odličnom nogometu, a pogledali su eventualno 3 utakmice Bayerna pod Juppom (polufinale i finale LP).
A na poraze i failove prije toga se fino zaboravlja.

Iskreno mi se jebe dal' je trener Guardiola ili netko drugi. Ne navijam za klub isključivo zbog trofeja. Trofeji su dobar dodatak, ali nisu jedina stvar.

Za mene je to realan trener, ali jebiga, to je samo mišljenje Pepovog glasnogovornika jel ?

Evo, o tom selektivnom pamćenju i pričam
Komotno se u takvim stvarima zaboravlja da je Messi onda bio ozlijeđen, jel ?
Heynckes je napravio ekipu za uništiti Barcelonin stil igre, usput je i osvojio sve što je mogao. Ako to nije uspjeh, ne znam što je. Koga uopće zanimaju eventualni porazi i failovi usput. Tko gleda je li pobjedio 99% ili 98% utakmica u sezoni? Cilj je bio postignut.

Nakon toga je trener mogao biti i Otto Barić i da im svaki dan na početku treninga kaže: "evo vam dečki lopta, odite se loptati", siguran sam da bi i sljedeće godine osvojili sve što se dalo.

Koliko si akcija riješenih u 3 poteza vidio pod Guardiolom, a koliko pod Heynckesom?
Igrao se jednostavan, brz, atraktivan i učinkovit nogomet. Meni se želudac diže sad kad se zalete do 16-erca i onda kreću kratka dodavanja ili dizanja preko obrane pred golmana.

To što je Pep osvojio ligu se podrazumijeva kao što je Dinamo osvaja kod nas. DFB pokal bi također morao biti u vitrini, pa nije, a LP je samo šlag na tortu za koji imaju potencijala, ali treba ga znati iskoristiti. Guardiola to ne zna.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline