To ce mu smanjit radni napon kroz cijeli spektar u speedstepu, aka doprinjet manjoj potrosnji i zagrijavanju. ( Treba se pripremit prije ljeta  , bolje sad yebat sve po spisku kad bude crashalo prilikom nalazenja optimalnog napona, nego kad je vani +40  )
For the record, meni nije prelazio 46C na stock cooleru prilikom BF4 / 64igraca multiplayer uz ambijentalnu od nekih 19C.
The hell, ni trenutni se ne grije nesto pretjerano, komponenta koja kuha posteno je gpu, a proc / ploca / regulacija su moglo bi se reci "mlacni" dok je napajnje zericu toplije od totalno hladnog, al ce se to ubrzo promjeniti kad krenu zege, pa bolje sasjec sve u pocetku neg se bakcit s problemima dok opali przit. -->
Citiraj:
Autor slavonac90
....ukratko kako bi se šturo reklo, on sve sam odrađuje jel?
|
Tocno
Ako imas vremena, poigraj se sa max voltazom. Stavi mu multi na 34, sto ce ga zakucat na 3.4GHz i trazi najmanju voltazu na kojoj sljaka bez problema.
Kad je nadjes, slozis u biosu offset u -0.xyz V i vrati multi na auto.
To ce mu smanjit radni napon kroz cijeli spektar u speedstepu, aka doprinjet manjoj potrosnji i zagrijavanju. ( Treba se pripremit prije ljeta  , bolje sad yebat sve po spisku kad bude crashalo prilikom nalazenja optimalnog napona, nego kad je vani +40  )
For the record, meni nije prelazio 46C na stock cooleru prilikom BF4 / 64igraca multiplayer uz ambijentalnu od nekih 19C.
The hell, ni trenutni se ne grije nesto pretjerano, komponenta koja kuha posteno je gpu, a proc / ploca / regulacija su moglo bi se reci "mlacni" dok je napajnje zericu toplije od totalno hladnog, al ce se to ubrzo promjeniti kad krenu zege, pa bolje sasjec sve u pocetku neg se bakcit s problemima dok opali przit.
|