5:2 protiv Dortmunda, 4 gola si sami zabili. Slično ko i jućer prvi.. SLažem se bila je sramota i baš su ih nadigrali, Alaba je bio kriminalno loš, Gustavo isto.. jednostavno je cjela ekipa podbacila.. Ali su zato 2tj prije nadigrali Real u dvije utakmice i Čelzi u finalu. A razlika prema sad, od kako je poćeo proljetni dio, muče se protiv Porta, Wolfsburg im uvalja 4x, Gladbach ih pobijedi (Neuer se 2x greška, ali poraz), sad Barcelona..prošle godine real
Da je došao bilo koji švabo igrali bi gotovo identično, 99% sam siguran.. (Loew, Klopp, švicarac Favre)
A kaj je drugi i treći gol nego kontra-polukontra?
Prvi je driblanje u obrani, zato jer španjolac nebre jednostavno napucati loptu naprijed, nego ide Messia i Alvesa ("nisu baš neki igrači") driblati...
A Javi je nekoliko puta izjavio da prvenstveno želi igrati zadnjeg vezno, valjda ne pratiš izjave igrača, nema veze, mene zanima kaj igrači pišu pa i to pratim..
Da igral je stopera, slažem se, ali igral je i Lahm zadnjeg 1-2x pod Loewom, dok nije imal ko rugi, pa vidiš i sam da je bar 30% lošiji u sredini. Lik doslovce ne zna što s loptom. Fali mu očito crta ko orijentir, pa meni je uz Alvesa najbolji desni bek na svijetu, u sredini, imaš
30-tak boljih igrača (minimalno).
EDIT: + za Ivana, ko za protivnika veli da je nezaustaljiv?! Pa kakvu s tim igračima daš motivaciju, dok im unaprijed veliš:"je njega nebrete zaustaviti, nema veze, svakak bude vam zabil, on je bolji od vas, kaj bude bude..."