Citiraj:
Originally posted by Jelc
Sad mi je žao kaj nisam snimao tekmu.
Pa da ti mogu napisati po redu.
NE RADI GREŠKE???
Tih desetak sranja kaj su sfušali on i Ćorluka bi nas sa nekim opasnijim koštalo par gajbi u mreži.
Reci ti kaj hoćeš-ali Drpić ne zna napraviti profesionalni prekršaj da ne dobije kartončinu ili nam se svira jedanajsterac.
Mrvičak je ahmmm...trapav
I k tome stalno imam osjećaj da dečko ne može biti koncentriran na igru cijelu tekmu-napravi par dobrih stvari pa nakon toga dvije greške koje ne bi napravila ni Ćirina baba
|
Ja sam lijepo napisao da dok je igrao Cesar obrana je izgledala vrlo dobro, isto tako sam napisao da se moraju uigrati pošto je Cesar prije komandirao obranom. Gle niti meni se Dinek nije sviđao i mislio sam da je 0, ali dečko sadaigra čist solidno(pa nije Dinamo Manchester da se svaka greska gleda pod povecalom). Druga je stvar da su
SAMO DVOJICA(Čorluka i Drpić) DRŽALI OBRANU PROTIV ZAGREBA ZATO KAJ JE ZAGREB IGRAO NA KONTRE I POLUKONTRE zato je je bio lagani propuh-to je normalna stvar ako dvojica igraju u obrani-jebemu rižina polja, da su igrali 3 u liniji cijelo vrijeme nebi to tak izgledalo.Mislim kak ti očekuješ da igra obrana od
2 igrača????