Citiraj:
Autor coconut
@agoo
Pričekaj još koji dan. Znaš da je naša pošta spora. Isto tako uzmi u obzir da se tih 15 dana mjeri od dana kada su oni to zaprimili, a ne kada si ga ti poslao.
|
@coconut, da sačekati ću.
No ja sam predao osobno prigovor u prostoru trgovca i žalio sam se na infrastrukturu. Detaljno sam napisao prigovor sa mnoštvom fotografija.
@Friper, nije ED
Žalio sam se Iskonu, nakon negativnog odgovora poslao sam i Povjerenstvu Iskona od kojeg očekujem odgovor (ne žele mi dati popust a ne dobivam koliko plaćam).
A kako ću kasnije prijaviti Hakomu cijelu priču uputio sam pisani prigovor HT-u (u čijoj je nadležnosti infrastruktura/parice) budući da svi (ne samo ja) imamo iznimno loše parice, kvarovi se konstantno prijavljuju, nema niti jedne slobodne, koriste PCM, vanjski ormarić im se raspada, a podzemni kabel do zgrade je oštećen na udaljenosti od 150m (spoj ispod šahte) kojeg ne planiraju otkloniti.
Iskon je HT-u navodno 3x prijavljivao kvar a niti jednom nije otklonjen a još mi je gore nego kada sam prebačen.
Dobio sam potvrdu primitka prigovora ali ništa od odgovora niti pomaka na terenu.

Nakon što prođe rok Iskona da mi odgovore za popust prijaviti ću ih oboje, Hakom-u Iskon a Tržišnoj inspekciji HT za ne pružanje odgovora.