View Single Post
Staro 06.05.2015., 23:04   #29
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Citiraj:
Autor ivmaric12 Pregled postova
Ja sam kupio odlična protuprovalna vrata (ne kineska ) kod firme Konradsat. Sve radove oni obave i ti svi radovi su uključeni u cijenu. A kada su otišli iza sebe su ostavili sve čisto, kao da nikakvih radova nije ni bilo. Iz Zagreba su, pa ako je tko u potrazi, ja ih preporučujem.
Nisu kineska samo su materijali došli iz Kine

Klasična vrata skromne kvalitete odlična za stanogradnju,apartmane i ljude koji su ograničeni budgetom,vjerovatno bolja od Kine iz bauhausa samo zbog eventualnog boljeg supporta kada je u pitanju reklamacija...a u tom rangu cijena reklamacije nisu rijetkost.

Danas se sve prodaje pod "protuprovalna" vrata i to je problem,ljudi moji pravih protuprovalnih vrata nema ispod 8k kn i to je osnovni,bazni model.

Sve ima svog kupca,ja sam uzeo stan i dobio "protuprovalna vrata" red veličine cijena 5k kn,sastavljena u HR materijali čista Kina...do "proizvođača" ne mogu doć jer ne piše brend,a morao mjenjat bravu...naravno da brava s EU standardima nije sjela kako treba.

Taman su mi u proizvodnji nova,prava blindirana vrata od FBS http://www.porteblindate-ercolesicurezza.it/home,pa nabacim slike kad montiram...

Kod blindiranih vrijedi pravilo kao i kod napajanja i to je laiku najčešće najalkše prepoznat - težinu,što su teža to su kvalitetnija,odnosno prava protuprovalna.

Evo i slike:

Prilikom kupnje pitajte prodavača kakve certifikate imaju vrata koje nude,vrlo vjerovatno nikakva.

Npr. FBS

http://www.doorsarmored-ercole.com/certificazioni

Bacite malo oko na slike testiranja...

Nije VELIKA razlika između skuplje Kine (5/6000kn) i jeftinih baznih modela kvalitetnih vrata (8000 na dalje)...a razlika je u ogromna u kvaliteti/dugotrajnosti/svrsi (protiv provala,ne?) Support da ne spominjem.

Zadnje izmijenjeno od: Thoroughbred B. 06.05.2015. u 23:20.
Thoroughbred B je offline   Reply With Quote