Citiraj:
Originally posted by Jelc
: suicide : suicide : suicide
Tog da tučeš cijeli dan ne bi odigral kak treba, zato se Mamić i mora vraćati i pomagati "obrani".
|
Mamić je inače igrao stopera u njemačkoj, pa nebudu valjda u fazi obrane igrali sa dva zadnja-to bi bilo samoubojstvo! Nebih se složio s tobom što se tiće Drpića, pošto mu je Kuže pronašao jedinu poziciju koju zna igrati. Prošle godine Dinek je halao zadnjeg veznog i to je bila potpuna katastrofa, ali na poziciji zadnjeg obrambenog dosta dobro odrađuje svoj posao, siguran je i što je najvažnije
NE RADI GREŠKE , + što se dosta dobro postavlja u situaciji 1 na 1 i dobar je u skoku. To što ga je jednom na tekmi neko prošao, takve stvari su normalne i moraju se dogoditi. Mislim, on po meni ove sezone svoj posao obavlja sasvim solidno, tj svi obrambeni su nam dobri, pa primili smo samo 2 gola u 8 tekmi. Moraš uzeti u obzir da nam je tek otišao Cesar koji je bio glavni obrambeni, momci se moraju malo skužiti. Mislim da će sve biti u redu nakom par tekmi, a imamo i Turinu koji je tu ako nekaj zaškripi.(ko jučer)