Citiraj:
Autor Pupo
Strava ste, a sta bi ti trebao, skinut cijenu za 3kn jer nedostaje ambalaza? Dal bi uopce ti il bilo tko drugi kupio mis bez ambalaze jeftiniji 20kn od novog? Ja nebi.
Uostalom, nisu ti jos nista ni ponudili, a vec ih razapinjes. Mi balkanezi smo stvarno posebna rasa.
|
E moj pupo, nisam ti ja neki forum balavudrija
Nisam razapinjao, nego pitam sve, da ne bi "bilo". Anyway, poslao sam im danas HP Expressom da im dođe sutra do 10h ujutro (damn, 60tak kuna poštarina? w0ot), a onda ću već oko 11h zvati da vidim što je sa time. Rekao je da će umanjiti 10-15% jer oni moraju taj artikl "prodati bez te plastike" sada. Što shvaćam.
Iskreno, znači cca 400 kn miš + 90 kn poštarina (tu do mene 30 kn, pa 60 do njih) je već 490 kn...pa lakše mi je sada prihvatiti i 300-350 kn da mi legne ne račun,nego uzimati miš od njih, jer da mi rikne nakon 6mj (npr), popizdio bih što šaljem opet. Lakše mi je dati 50 kn više na artiklu ovdje u Puli u poslovnici (Links npr), ali kada rikne samo im odnesem i to je to. Komotnost volim platiti
Anyway, javim sutra ovdje sve detalje
Fascinantno, imam ambalažu (cijelu, sa prozirnom plastikom) od praktički svega (+ 2 različita miša), ali ova plastika koja mi treba...e pa to je majka zabunom bacila