Citiraj:
Autor xulos
Jest koristan feature ali da je "kriminalno" sto nema, apsolutno nije. U 10 g nikad mi nijedan mobitel nije pokisnuo niti su se oni indikatori zacrvenili od vlage, a svasta sam prosao s mobitelima.
|
A ono, nije dealbreaker, ali je idiotski. Gledam sa svog gledišta isključivo. Ako si me (proizvođač) razmazio i naviknuo na određene feature na flagshipu, zašto ih ukidati odmah na slijedećem, pogotovo ako je glas community-a bio jak baš za te feature i presudna činjenica pri kupnji kod velikog broja kupaca.
Meni je prilikom bicikliranja zazvonio jedan vrlo bitan poslovni partner i u pol priče oplete ljetni pljusak, ja nemam kud se sklonit, cesta kroz šumarak, dakle samo ublažit da direktno ne stojim na pljusku. Mob lgog, tad mj dana star, koji dan danas veselo kucka kod žene, ništa mu nije bilo tog dana, a sad je 2g star. Da sam tad imao S5, ne bi ni zažmirio nit se sklanjao ikud, samo nastavio dalje svojim putem, jer znam da imam mob otporan na takve neprilike. Ista stvar i sa baterijom, sd cardom - na lgog (32gb po defaultu), ne mogu zamijenit sam bateriju kad i ako krepucne (kuc kuc, još radi ko prvog dana, nakon 700 ciklusa); sd sam morao kupit za s5, jer je 16gb po defaultu mob, a na lg-u evo, žena ni nakon godinu dana korištenja nije napunila 32 gige, a ja muku mučim i s ovih 16 mob+16 sd+16gb stick na otg-u. Snimanje videa (imam malo dijete, a ne snimam previše, nego eto samo one 'special' momente...) jednostavno pojede prostor, a ni fotke od 10+ mb avg size tu ne pomažu u uštedi prostora baš nešt...
Kažem ti, masu ekipe je prešlo baš na s5 zbog tih feature-a umjesto na nešto od konkurencije, tak da baš i nije i neće bit nezapažen potez izostavljanja tih feature-a na s6.