View Single Post
Staro 05.05.2015., 10:40   #1575
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Mogy Pregled postova
"Nemoj se zamarati kilazom, glavno je da pravilno izvodjis vjezbe. Uz jako dobre kontrakcije i sa manjom tezinom ces vidjeti iste ili cak bolje rezultate" tako nekako mi je rekao.
Ovo je po meni glupost, misic da bi (ako si natty) rastao mora dobivat neko vece optercenje, svaki trening nešto mjenjat, ili volumen, ili kilažu, ili cak odmor između serija, bitno je da se na neki način napreduje. Za pump treniraju samo bodybuilderi koji su na gramima AASa i Insa, pa to mogu iskoristit i samim time smanjuju mogucnost ozljede. Nisam do sad vidio nekog da se sje** dok je radio leg extensions, ak kuzis kaj ocu rec. Prirodni misic ne prepoznaje "zbunjivanje", prepoznaje samo dodatno opterecenje i tako u nedogled godinama do nekih dobrih rezultata.

I Guls, ako se gubis malo u tim pracenjima napretka, preporucam Wendlerov 5/3/1 program, imas jednu pravu working seriju na kraju i zapisujes kolko radis i nema zbunjivanja. Nije ni starting strenght los, ali brzo dođeš do nekog nivoa di ces stagnirat..