Prvo da ti se zahvalim što si izdvojio minutu da mi odgovoriš!
Citiraj:
Autor Nikky
Već smo odgovarali na takve i sl. teme,
djelomično si sam kriv jer si uzeo (i plačaš) router (4 Lan + WiFi) umjesto one jednostavnije (i jeftinije) varijante sa samo 1 Lan "izlazom".
Više o tome ima i u Bnet temi.
|
Nisam znao za tu opciju, al što je tu je, sad imam taj šugavi technicolor.
Ova jeftinija varijanta, o kojem uređaju se radi točno ?
Citiraj:
Drugih odgovora nema i zato jer nisi detaljnije obrazložio "Imam problema u multiplayer igrama".
Obzirom da imaš router (koji je u std. router modu), pretpostavka je da se "problem" svodi na postavljanje fiksnih mrežnih postavki na kompu i otvaranje potrebnih portova (PortForward) u routeru, isto xy puta tumačeno.
|
Problem je izuzetno specifičan (gubim konekciju sa igračima u serveru nakon 10-15 minuta igranja i na kraju ostanem solo u serveru). Nije problem u igri jer bi onda apsolutno svima tako bilo. Žično sam spojen...
Ove klasične cake sam već probao (otvorio portove za GTA Online u routeru, napravio statičnu IP adresu i stavio ju u DMZ, upalio UpNp, promjenio DNS servere, ma sve živo sam probao) i ništa ne pomaže
Ali sam saznao da je uzrok problema definitivno u mom modemu.
Prije ovog Technicolora, imao sam njihov Thompson TWG850-4 i sve je radilo bez problema.
Citiraj:
Prebacivanje TC7200.20 routera u Bridge mode rada vjerojatno nećeš moći odraditi sam nego ti to mogu (moraju) odraditi daljinski.
Ako to i napraviš imaš slijedeću situaciju:
- i dalje ćeš plaćati skuplji uređaj
- bez dodatnog routera nemožeš imati istovremeno više klijenata
(nisi naveo šta sve imaš još osim tog kompa)
- navedeni Zyxel P-660HW nije namjenjen za željenu ulogu (WAN Router)
- ako je "u igri" samo taj komp, dakle bez mobitela, laptopa i sl. onda ti dodatni router ni ne treba
|
Na Techicolor je samo spojen moj komp preko LAN kabela, ostali uređaji su spojeni preko Wi-fi-a.
Doznao sam od njihove tehničke službe da moram napisati pisani zahtjev na njihov email da mi daljinski naprave
bridge mode, i onda bih ja mogao spojiti ovaj drugi router.
- e sad, ti kažeš da ovaj Zyxel ne mogu koristiti (pretpostavljam zato što nema WAN port).
Da li bi ovaj router (
https://www.svijet-medija.hr/art/rou...s-router/25955) bio dobar za bridge mode?
Citiraj:
Autor The AC
+ kojom provjerom si utvrdio da je 100% problem do technicolora?
|
Ima još ljudi koji su imali isti problem kao i ja, i to u istoj igri (i to na PS4-u i onda opet na PC-u, ima više verzija navedene igre), sa istim ruterom. I onda su si stavili taj dodatni ruter i spojili se na njega. Ja fakat više ne znam što bih drugo napravio ako ovo ne upali...