Citiraj:
Autor hedgehog
Sve ok  Nije loša kombinacija ni ići na FX 8300+gigabyte 970a ds3p, što je vjerojatno najbolje što možeš dobit ako gledamo bang for buck..ali u tom slučaju moraš OC'at proc, pa ti to traži ulaganje u cooler, pa veća potrošnja traži napajanje, itd,itd  probaj si složit i jednu kombinaciju s AMD-om, čisto da vidiš isplati li ti se, ali ovo je gore je ok
|
Ma jel vjeruješ da sam zadnjih 2 tjedna sam isprobao kombinacija mali milijun, znači nema što nisam isprobao

Ali fora je što sam više fan intela, amd cijena me sa coolerom izadje isto oko 2500 kn, ali ipak mi je intel uvijek bio draži, a i po benchevima raznim na stocku dere fx 8320 što sam uspio po netu naći. A i intel mi ima plus što se tiče potrošnje, s obzirom da je Corsair odslužio oko 5 godina već
Citiraj:
Autor Manuel Calavera
Sve je OK, napajanje je i više nego dovoljno. Još kad promjeniš gpu - imaš i debelo jačih koje manje struje troše tako da će ti se napajanje još dodatno rasteretit
|
To je to onda, uzimam ovo sada, još grafu bi neku tipa 760 ili čak 960, ali tek tamo kasnije, vjerujem da će mi i ovo biti ogroman boost i sa ovom grafom koju imam naspram starog quada
I hvala na savjetima!