View Single Post
Staro 03.05.2015., 20:05   #6168
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Kome se čovjek može žaliti u ovom slučaju?

Odnesem mobitel pod garancijom u Mobis, objasnim u čemu je problem i u servisu se dogodi mehaničko oštećenje koje je na kraju pripisano meni i dobijem ponudu za popravak.

Moje podatke imaju, nisu ni pokušali javiti i pitati za odobrenje ako su već vidjeli da uređaj ne mogu otvoriti bez da naprave mehaničko oštećenje.

Poslao sam mail na mesc@mesc.hr, nema od njih odgovora već tjedan dana. 15 dana im je zakonski rok, znam, ali na radni nalog su si fino napisali da zadržavaju pravo naplate ležarine od 10 kn/dan za uređaje koji su kod njih dulje od 8 dana. Uređaj je kod njih sad već 10 dana i svakim danom njihovog odugovlačenja, ležarina raste. Tu mi i nije toliko do iznosa nego do principa, a ono s oštećenjem želim izgurati do kraja, makar tražio još barem 50 slučajeva gdje su korisnici oštećeni na slične načine (sjećaju se svi priča s vlagom) i stavio ih u portale, novine i na Provjereno.

Inspektorat više ne postoji ako se ne varam, sad samo mogu udrugu za zaštitu potrošača kontaktirati ili postoji još netko.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote