Citiraj:
Autor lllnuclearlll
Gle, nećemo se vrijeđat sad...
A uzet ću u obzir, no gdje to uopće kupiti???
Jedino na što sam naišao je ovo:
http://www.njuskalo.hr/tipkovnica-mi...oglas-14945191
I sam veli čovjek da je ispravnost upitna.
Vjerujem ja da je to kvalitetna tipkovnica, no vrijeme joj je prošlo i izgledat će mi nakaradno na stolu hehe. I hoću WIN tipku i mogućnost macro tipki, multimedijalne tipke, itd kad već dajem toliko para... A ni pozadinsko osvjetljenje mi nije loša stvar. Vjerujem ja da ona ima svojih poklonika i da je to dobra stvar, no ja nisam jedan od njih 
|
Gle da se malo teže nalazi, istina, ali može se, u dva mjeseca sam našao i kupio 4 kom klikuša, HR layout, jedna nova u orginal kutiji zapakirana, gotove sve puno ispod te cijene koje si ti naveo, samo treba biti uporan i strpljiv, ovo sa oglasa je terminalska verzija sa 124 tipke, nije za komercijalnu upotrebu i provjereno ide za 200 kn, a iće i za niže kad istekne ponuda na ebay. Koristi je gamerski programer iz Minecrafta Markus Alexej Persson Notch i još puno programera i ljudi iz struke vezanih za tipkanje, ako na njegovom stolu izgleda ružno, vala nek izgleda tako ružno i na mom, ali nebitno tko je koristi, ono što je bitno a pomalo me i plaši to što je ovo, kao što je rekao kolega Bubba, vjerojatno "posljednja" tipkovnica koju sam kupio u životu, a i nemam baš tako puno godina, dakle pravi radni konj, jednostavno NEUNIŠTIVA!