Citiraj:
Autor vga killer
Ma meni je autek super...pogotovo sa 4x4. Još da nije tolki pijanac bio bi još bolji.
Evo prognoziram sutra da će preći 100 hiljada, i dalje od potrošnog materijala nije ništa tražio. moram jedino sad zatezač klinastog remena promjenit jer je počeo cvilit, ostalo toči i vozi.
Dok za 2-3 god ne dođe klinac/klinceza ne pada mi na pamet ga mjenjat....preventsveno zbog gepeka veličine prosječnog cekera za plac.
|
Vratio sam se sa puta sa 8.2. Do Krka i nazad. Ne vidi se na slici al i nutra je bio jos jedan frizider i par torbi svim medu nogama. Usponi po Gorskom kotaru su bila borba al dobro je to podnio mali. Nazad sam se vozio kolko ide, jednom kad sam presal magletine i kisurine.. Bio je na ispod 7.5 prije ganjanja. Vozi se sam po gradu pa sam ga propuhal. 182 mu je max na GPSu na ravnom. Gume su mi slabe, stare su vec i muci ih kisa, ER300 ljetne. Na suhom ok..
Ne trosi tak puno. Kod njega je problem sto trosi puno zimi, 9 ili malo vise ak se ne pazi al ljeti je oko 7.5 bez problema i to po gradu al izbjegavam guzvu.. Stariji 1.6 trosi vise. 2010 redizajn na dalje su auti koje treba trazit polovne. SX4 je imal dosta musica u ranim godistima..