Citiraj:
Autor MAGARAC
Moral bus postavit to pitanje na XDA ak tu nitko ne odgovori. Imas i na BUG dost ekipe sa G3 kaj nes zna. Vec sam to vidio tamo(na xda), netko je imal isti slucaj. Svejedno mu daj par dana mozda proradi kak treba.
Pogledaj tu zadnju stranu. Vjerojatno je negdje na particiji rezerviranoj za "shit" zapisano da je mob za nasu regiju pa ti se zbog toga to desava al to ne znaci da ce FW bit losiji zbog toga. Eventualno ti na OTA upgradeu moze povuc opet neku " zasranu" verziju. Ja bar mislim da je to tako. Ionak bi g3 trebal uskoro dobit 5.1 pa nemoj previse raznisljat o tome. Nije neko vrijeme updejtan, valjda zbog g2 i g4 al sad ce to valjda krenut.
http://forum.xda-developers.com/lg-g...3016908/page29
Stavi gore Nova lancer. Super radi na G3 i ima brdo opcija i taj dio radi brze i fluidnije od bilo kojeg FWa sa stock lancerom.
|
Cuj da mu dam par dana, pa nije to kupus da ga kiselim, il radim il ne radim.Kad stavim nova launcher ima bug da settings prikazuje kao listu a ne kao tabbed. Telefon lagga, steka, kad god izgubi wifi signal ne reconnecta se nego stoji na obtaining IP adress pa moram forget mrezu sto je ekstremno iritiantno. Jebo me dan kad sam mjenjao note3 za ovaj pis of šit.4 put factory reset od toga dva put CSE clean install sa KDZ. Njuskalo majka, jos jednom sam sam sebi dokazao da je LG smece jos od optimus 4x-a koji jos uvijek drzi nagradu za najlosiji telefon u povjesti smartphonea. Sestrin radi savrseno, moj drka.

Tebi svakako hvala za linkove