02.05.2015., 00:14
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
Autor Gabre
nego, meni bi trebala neka preporuka slusalica, iskljucivo za filmove/serije, ove HD518 su mi nekako "prazne" nema onoga uuump kod baseva, one su over the ear, ali otvorenog ripa, tako da puno zvuka "bjezi" van.
inace sviraju super, ali nekako nisam najsretniji za film. sve se precizno cuje, vokal, sve, ali nekako su mi tanke, nemaju ekstenzije u basu.
|
Citiraj:
Autor Eladio
vjerovatno si primjetio da trenutno imam superlux hd681evo (druge nisam probao, ove sam narucio na blef i super recenzije sto ih mozes naci svuda po netu), i vjeruj mi nakon dosta razlicitih sluski sto sam probao i promjenio ove ne namjeravam vise mjenjat ..jedino mi zao sto s obzirom da ih koristim na kompu, nemam vise asus xonar dx, jer ove sluske trebaju i zasluzuju poštenu zvučnu
cesto ih spajam na tv, kad mi doma odu moji spavat.. i tu su super prakticne jer imaju 3,5mm konektor odmah na sluski, i lako ih odvajam od kompa i spajam na tv, i onda opet ih lako vratim i tako u krug 
|
nhf, ali iskreno dvojim da bi mu te slusalice bile upgrade u odnosu na hd 518. iz prvog posta na head-fi iscitam slijedece: In some cases I even prefer them to my girlfriend's Sennheiser HD-650
(ili po naski, u nekim je slucajevima bolji moj golf dvica nego curin lexus is250.  )
|
|
|