Ja stvarno ne kontam ove današnje proizvođače laptopa, što god uzeo i koliko god platio nisam zadovoljan.
Ne tražim neku bijesnu snagu, ni grafičku, ni procesorsku, nisam škrt i rado ću pljunuti 1500€ za laptop ako će on svoj posao uredno obavljati naredne 3 godine. Ono što mene zanima je da ima manje od 3kg, da je robustan i dobre kvalitete izrade, i da ima dobru servisnu podršku na ovim prostorima.
Po pitanju Dell-a iz US-a, to više nikad ne bi uzeo, a ni najgorem neprijatelju ne bih preporučio. Dok radi sve je divno i krasno, kad prestane da radi nastaju problemi. Nekad je Megatrend servisirao Dell, i to je u mom slučaju bilo jako pozitivno. Sada su ostali Kodeks i System One. Moj M4600 kupljen vani je posjetio i jedne i druge. Kodeks uopće nije vrijedno komentirati, a System One ga je vratio u poluispravnom stanju nakon 3 mjeseca. Ne želim se više natezati s njima jer je moje vrijeme skupo i dragocjeno i tražim nešto novo, a ovaj Precision dok radi - radi.
E sad, do kad će ovaj Dell raditi, neznam, i zato tražim novi laptop. Lenovo me jedanput zajebao i uvalili su mi nešto na što su napisali ThinkPad, dobro naplatili, a uvalili sranje. Dell opet ne bi, ne zato što je proizvod loš, nego zato što je podrška nikakva. Što mi ostaje? HP? Vidim spominjete i nekakve Asuse? Asus ima nešto dobro za ponuditi u kategoriji business laptopa?