View Single Post
Staro 01.05.2015., 17:22   #4012
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
@apekop

A kakvi su planovi? Komp ti je sada preslab za igre ili ? Jer tu se svašta može napraviti, samo po tvojim planovima a i o onome "koliko para imaš".

Npr ja da imam takav komp, on bi meni i dalje bio ok za igre... Ja bi si npr 1. uzeo neki SSD 240gb i onda bi isao dalje na npr promjenu proc+ploča pa na novo napajanje pa onda na neku jaču grafu...

Citiraj:
Autor hedgehog Pregled postova
Eto i mene sa pitanjem samo da mi netko prokomentira ovu konfu..

Dakle situacija je trenutna

neki AMD Athlon x2, AM2 na šroteks ploči
4GB DDR2
HD 6850 ili 6870, ne zna frend točno, kaže samo HD 6800
napajanje je LC_power od 500W

e sad..ima 2100kn cca za upgrade. Ja sam mu naravno savjetovao FX 8300, gigabyte 970a ds3p i 8GB rama...to je taman tu negdje, možda koja kuna više..
Cooler ima Hyper Evo 612, što će super doći za ohladit i overclockat proc..e sad mene zanima ovo napajanje, ako itko ima iskustva s njim i je li ono ičemu i hoće li moći držati to sve skupa(mene muči relativno slaba amperaža na 12V railu?) Relativno je novo napajanje (par godina)..Razlog zašto sam preporučio ovako je što služi za gaming, a igra se na HD ready monitoru koji nema u planu mijenjat, a HD 6850/70 bi morala biti dovoljna da na toj rezi rastura igre? Eventualno mu još i grafu malo clocknem da dobije "života" i ok?
Ti znaš da to napajanje zna eksplodirati samo od sebe?

Sve si ok preporučio i go for it
FRipper je offline   Reply With Quote