Citiraj:
Autor vorda22
ova reakcija nema veze sa timom, nego sa njim samim kao sportasem koji trenira 4-5 sati dnevno. kao sto rekoh: tko se nije ozbiljno bavio sportom, tesko ce ovo skuzit i izgleda da je sebican. da se cijeli real madrid grize ovako kao on, imali bi najmanje 10 bodova ispred barcelone...
|
Ima nas jos koji smo i trenirali i igrali. Ali to se i dalje ne moze usporedjivati sa Ronaldom. Covjek je ikona, zaradjuje puste milijune, milijarde ljudi ga gleda, itd. I on sebi ne smije dozvoliti takve reakcije. Sasvim sigurno i Messi u sebi opsuje 1000 bogova/majki/itd. kad mu netko ne doda. Ali to ne pokazuje na terenu. Ronaldo ispada oduvijek kao prava mala primadona. Pa covjek se ne pojavljuje ni kod dodjela nagrada osim ako nije 110% siguran da ce ju on dobiti.
Citiraj:
Autor burmuz
Nope, jedino Hazard. I evenutalno Pastore ( ultra podcijenjen igrač a ima potez da se smrzneš) 
|
+
Citiraj:
Autor Drug Brko
Pastorea su precjenjivali u Napoliju. Dobar je ali nije neki must have igrač za Real recimo. Ili Barcelonu.
|
Pastore je meni osobno debelo podcjenjen igrac. Pao u drugi plan nakon sto su doveli jos par pojacanja. Posve nezasluzeno.
Nakon par ozljeda kad je zaigrao moglo se vrlo lako vidjeti kakva je igracina. U skupinama LP kad su barcu dobili, prakticki ih je sam dobio. Vozao ih je bolje nego to messi, riberry i robben skupa rade. A takve stvari moze raditi samo klasa od igraca.
Gust mi ga i gledati, tako da se iskreno nadam da ce otici iz PSG-a kad vec ne moze igrati u pocetnoj postavi.