View Single Post
Staro 30.04.2015., 14:21   #3883
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Napokon i ja stigao posjetiti službu za reklamacije. Tamo sam sreo gospođu koja je nekad i prije radila u službi za reklamacije dok su još bili DCM i dok su bili na Brodarskom..

Uglavnom, nakon obrazloženja da nemam prigovor na uslugu već na njihov stav i odnos prema starim korisnicima, gospođa s reklamacija (žena je stvarno OK, od uvijek), dobio sam ponudu prelaska na usluge iz super 3d+ paketa po cijeni od 99 kn mjesečno narednih 6 mjeseci nakon čega bi do kraja trajanja ugovora trebao plaćati punu cijenu paketa u iznosu od 269 kn (ugovor je na 24 mjeseca) i ponuda je kao takva OK, ali..

.. uvjet prelaska na novu uslugu je uzimanje stare i postavljanje nove opreme na što nisam pristao jer je mi je primarni cilj bio zadržati njihovu karticu za dekodiranje programa koju koristim s Conax cam modulom u TV-u. Tu gospođa nije mogla pomoći, ali mi je pomogla sastaviti prigovor vezan za uzimanje kartice i postavljanje nove opreme koja mi ne treba.

Uglavnom, prigovor je napisan pa sad čekam odgovor da li im je potreban korisnik koji im uredno plača račune i nije prezahtjevan ili im takvi korisnici ne trebaju
bertone je offline   Reply With Quote