@Manwex, netko ima bolju infrastrukturu odnosno parice pa i na 1.2km ima bez problema 30/5mbps. No ako nemaš dobru paricu/infrastrukturu onda se možeš slikati.
A danas mi je upload pao na 2.49mbps (što je manje od 50%) pa ću tražiti smanjenja računa jer mi je neprihvatljivo da plaćam 20/5mbps uploada a imam 2.4-2.6mbps uploada.
Bio bi zadovoljan da sam dobio i 5% popusta, 10% ili 15% kao neki ovdje ali nisam dobio ništa.
Njihov odgovor je bio;
Citiraj:
Sukladno našem razgovoru, postavit ćemo Vam umanjenje računa za period u kojem usluga nije funkcionirala...Također, kao što sam Vam već i rekla, nismo u mogućnosti dodijeliti nikakve druge popuste.
U slučaju primjedbi na ovu odluku, upućujemo Vas da, sukladno članku 50. stavak 13. Zakona o elektroničkim komunikacijama (NN 73/08, NN 90/11), možete podnijeti pisanu pritužbu Povjerenstvu...
|
Ne znam jeste li vidjeli no Iskon je pokrenuo svoj web shop.
https://shop.iskon.hr/
Ideja je dobra ali realizacija očajna.
Mislio sam da će postojeći korisnici za svaki račun od recimo 180kn dobiti 9 bodova pa recimo xxx bodova zamijeniti za popust.
No ne, to je samo novim korisnicima ili onima koji produže ugovor. Dobiješ 300kn popusta za proizvod koji u startu košta 100-400kn skuplji nego na nabavi.net.
Jedini prihvatljivi proizvod je D-linkov repetitor od 190kn (koji je btw na nabavi 138kn).