Tema: GTA V
View Single Post
Staro 29.04.2015., 16:46   #1694
Drift_King
Never Forgetti

Drift_King's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ne možeš ništa realnije stavit i to ti se sad čini na početku da je "loše" ali vidjet ćeš da za taj tip igre ipak bolje malo arkadnije, ono u GTA4 je ipak pretjerivanje bilo.

Mislim da nema profila, jedino save slotovi ali uvijek će na početku pokrenut save od onog koji je zadnji igrao.
Citiraj:
Autor Omerta Pregled postova
Vožnja je super izvedena, ne znam što očekujete od ovakve igre. Kad se priviknete onda postane zabavno.
Nisan siguran da li vozite u RL, ali ovo mi je malo retardirano. Auta staju u 2m, a nekako balans je prearkadan Ne kazen da je GTA4 bio simulacija, daleko od toga, ali je ima onaj grip i meni je osobno bilo drago vozit tamo. Auta su teze stajala, lakse odnosno teze nekad je bilo driftat i sve mi je bilo zabavnije u voznji. Tu vozim motor pa dobre 2 min (shitzu ) full gas i samo zaobilazim sve, tamo toga nije bilo.

BTW igra jebeno izgleda, vecina mi je na high, full HD bez filtriranja... GTX570...

Sta se tice profila mislio san da je slicno GTA4 di je bilo priko xLiva iskonfigurirano. BTW ubijaju s stereotipima i reklamama