Neka Klopp digne pokal
I zna se ko će biti nasljednik.. onaj koji je jučer više grlio Bayernove igrače od njihovog vlastitog trenera.. (hint: imal je žutu šiltericu i prsluk)
Baš loša igra i slažem se da nije trebalo forsirati Robbena, i ja sam poludio zbog toga. Ostavi Alonsa koji ima žuti i uvede Švajnija koji s Alonsom nikako ne igra. I još vadi Mullera prije toga?!? Lika koji savršeno puca penale, lik koji svake sekunde može gol dati.. Lahm opet u sredini, a jedino je dobro igrao protiv Porta na boku.. pa to je babama na placu bilo jasno da je Lahm protiv Porta bio odlićan jer je igrao na boku..ali ovome to nije jasno..
Za Lahma i Alonsa nemam riječi.. 25 godina igrati taj nogomet i onda tak amaterski pucati penal?! Ko u županijskoj ligi. Igračima s takvim iskustvom i reputacijom se to NE SMIJE desiti!
Svjetla točka, Boateng i Benatia na razini (Reus je još uvijek kod Beatie u džepu), Bernat odlićan, Thiago standarno dominira sredinom (nadajmo se da nije ozbiljna povreda u pitanju), Robert zabil priliku koju je imal, Neuer isto skinul par zicera. Švajnštajger kad je ušao pokazao želju i klasu u nekoliko navrata, protiv Barce bi MORAO igrati umjesto Alonsa. Lahma na beka umjesto Rafinhe jer bude ovaj karton dobil sigurno protiv Neymara, preblesav je on za takve utakmice.
Sastav za Barcu po meni:
Neuer- Bernat, Boateng, Benatia, Weiser(Lahm) - Švajni, Thiago - Gotze, Muller, Lahm(Weiser) - Robert