View Single Post
Staro 28.04.2015., 18:27   #2481
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ja cu ga kupit samo zbog kamere ak se ispostavi da je vrh ili uz bok S6. Cak i da je negdje losija od S6 uzet cu zbog SD kartice. RAW, 4K i ostalo je to must have.

Mogal bi i neki port za G3 past za pocetak sa tim novim appom za fotkanje i "redizajniranim" UIem.

Nedavno sam snimio frendov koncert sa G3. 40 minuta u komadu, 4gb. Audio prva liga, video za mobitel jos bolji pogotovo kad se uzme u obzir da je to prakticki u mrakaci. Ko god ga je vidio nemre vjerovat da je snimljen sa telefonom a frend je dobil brutalan poklon, posto mu je to prvi nastup nakon 20 i nes godina sa svojim bivsim bendom. Znam jos od ranije da je 1080p najjaca stavka na G3 kameri a sad sam 100% siguran. Nisam bas bio u prilici da snimam u takvim uvjetima. Cak mislim da je bolje snimat video pa okidat slike nego samo okidat slike po tak nekim mracnim partijima i slicno. Slike u takvim uvjetima su najlosija strana te kamere i tu bi g4 trebal bit ugrade.

Dobar je OIS na i G3. Prirodniji i nenametljiviji od onoga na Note 4 kaj se videa tice po mom misljenju iako mislim da je N4 bolja kamera u globalu da se netko ne digne na straznje noge. Sama velicina senzora je ono kaj ce na G4 napravit razliku puno vecu nego bolji OIS.

LG G4 vs Samsung Galaxy S6/edge - Quick Look
https://www.youtube.com/watch?v=c2Znb6i07xg

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 28.04.2015. u 18:56.
MAGARAC je offline